top of page
Wegeniswerken
AANNEMERWEGENIS-
WERKEN

BMV Wegenwerken bv: Aannemer voor wegeniswerken in Vlaams-Brabant, Limburg en Antwerpen

Herstel betonvak

Uw weg naar kwaliteit en service

BMV Wegenwerken bv is al sinds 1982 aannemer voor wegeniswerken in Vlaams-Brabant, Limburg en Antwerpen en is dé stratenmaker van België. Wij zijn onder meer gespecialiseerd in het onderhouden en herstellen van openbare wegen. Ook doen wij regelmatig mee aan openbare aanbestedingen. Dankzij onze jarenlange ervaring garanderen wij u een uitstekende uitvoering van de werken.

Onderhouden en herstellen van openbare wegen

Of het nu gaat om het vullen van gaten en scheuren, het vernieuwen van wegmarkeringen of het herstellen van asfalt, wij hebben de kennis en ervaring om elke uitdaging aan te gaan. We plannen onze projecten zorgvuldig en werken efficiënt om de hinder tot een minimum te beperken. Wij werken mee aan een veiliger en duurzamer wegennetwerk.

Openbare aanbestedingen

Openbare aanbestedingen

BMV Wegenwerken bv heeft doorheen de jaren een uitgebreide expertise en technische bekwaamheid ontwikkeld in het uitvoeren van wegenisprojecten. We hebben in het verleden succesvol overheidsopdrachten gerealiseerd, van een compleet nieuwe parking voorzien en klinkerwerken tot de aanleg of herstelling van het wegdek. Deze ervaring stelt ons in staat om complexe projectvereisten te begrijpen en met innovatieve oplossingen te komen die niet alleen kosteneffectief, maar ook duurzaam zijn. 

enlarge_fiets_voetpad_klinkers__1_.jpeg

Allround service in wegeniswerken

Ons gemotiveerde personeel staat keer op keer garant voor een perfecte afwerking. Wij gaan voor niets minder dan tevreden klanten, of het nu gaat om overheidsaanbestedingen voor het wegennet of particuliere opdrachten.

Welke wegeniswerken voeren wij uit?

  • Lokale betonvakherstellingen  

  • Kleine herstellingen in asfalt of beton door verzakkingen

  • Vernieuwing van asfalt- of betonbaan in klinkers

  • Herstel of vernieuwing van vluchtheuvels in klinkers/kasseien

  • Aanleg en herstel van kasseibanen

  • Aanleg en herstel van fiets- en voetpaden in klinkers

Wegeniswerken
BMV Wegenwerken

CONTACT

Op zoek naar een aannemer wegeniswerken in Vlaams-Brabant, Limburg, Antwerpen of omstreken? Contacteer dan BMV Wegenwerken voor een vrijblijvende offerte!

Vraag ook gerust naar referenties in uw regio.

bottom of page