top of page
Opritten, parkings en terrassen
OPRITTEN
PARKINGS
TERRASSEN

BMV Wegenwerken bv: Aanleg opritten, parkings en terrassen in Vlaams-Brabant, Limburg en Antwerpen

Aanleg van opritten en parkings

Aanleg van opritten en parkings

De invloed van een oprit op de uitstraling van uw woning, valt niet te onderschatten. Hetzelfde geldt trouwens voor het effect van een mooi aangelegde parking op uw bedrijfsgebouw. De aanleg van opritten én de aanleg van parkings die functioneel én aantrekkelijk ogen, is voer voor gespecialiseerde experts. BMV Wegenwerken bv uit Begijnendijk verzorgt de aanleg van opritten en parkings in Vlaams-Brabant, Limburg en Antwerpen. Groot of klein project? Dat maakt niet uit. We werken elke opdracht met evenveel passie af.

Aanleg van terrassen

Niets heerlijker dan een perfect aangelegd terras. Het vormt de perfecte basis voor onvergetelijke barbecues of zomeravonden met vrienden en familie. En tegelijkertijd is een prachtig terras hét sluitstuk voor de aanleg van uw tuin. Vanop uw terras kunt u voluit genieten van uw buitenruimte. BMV Wegenwerken beschikt over een jarenlange ervaring in de aanleg van terrassen in Vlaams-Brabant, Limburg en Antwerpen. Ons team zet voluit in op een duurzaam resultaat én een piekfijne afwerking. Vakwerk met oog voor detail, dat is precies wat u mag verwachten.

Aanleg van terrassen

Uw oprit, parking en terras is klaar voor de toekomst

Bij BMV Wegenwerken bv halen we alles uit de kast, met kwaliteitsmaterialen, een doordachte aanpak én een fikse dosis vakmanschap. Het resultaat: een parking, terras en oprit die niet alleen de tand des tijds doorstaan, maar ook een degelijke investering zijn die jarenlang rendeert. En dat wilt zeggen: geen verzakkingen doorheen de jaren en materialen die mooi blijven.

oprit, parking en terras

Een oprit, terras of parking op maat

Natuurlijk begint alles bij uw voorkeuren. De gekozen materialen zijn dan ook afhankelijk van uw unieke karakter en stijl. Wij geven vrijblijvend professioneel advies, gestoeld op onze jarenlange ervaring. U selecteert de materialen waar u het meest van houdt. Klinkers, mozaïekkasseien, baankasseien, sierbestrating… er zijn oneindig veel mogelijkheden. Wij doen de aanleg van terrassen, opritten en parkings met de steensoort die bij u past, in het motief dat bij u past. 

Aanleg van terrassen

Onze aanpak

Eerst en vooral is het voor de aanleg van opritten en parkings belangrijk om te bekijken welke voertuigen uw oprit of parking zullen gebruiken. Indien uw parking intensief gebruikt wordt door vrachtwagens of ander zwaar materieel, vereist dat een andere aanpak dan wanneer u simpelweg een personenwagen wilt parkeren. Een grondige voorbereiding – met voorbereidende grondwerken – is essentieel. Gelukkig hebben onze experts alle knowhow in huis om uw project slim te realiseren. We zijn immers al sinds 1982 onophoudelijk bezig met de aanleg van opritten, terrassen en parkings. Uiteraard zorgen we ook voor alle voorbereidende werken én zorgen we voor de laatste finishing touch. U hoeft enkel te genieten van het eindresultaat!

BMV Wegenwerken

CONTACT

BMV Wegenwerken is actief in heel Vlaanderen – met een sterke focus op Vlaams-Brabant, Limburg en Antwerpen. Meer weten? Vraag snel uw gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw oprit, terras of oprit.

bottom of page