top of page
Rioleringsoplossingen op maat
AANNEMERRIOLERING

BMV Wegenwerken bv: Rioleringswerken in Vlaams-Brabant, Limburg en Antwerpen

Rioleringsoplossingen op maat

Rioleringsoplossingen op maat

We staan er niet altijd bij stil wat er allemaal onder onze voeten gebeurt. Ondergronds ligt een complex netwerk van rioleringen en leidingen. We realiseren ons dan ook vaak niet hoe essentieel degelijke riolering is in ons dagelijks leven… totdat er problemen ontstaan. 
 

BMV Wegenwerken bv is niet alleen bovengronds sterk in alle bestratings- en wegeniswerken, ook wat onder de grond plaatsvindt, maakt deel uit van ons vakmanschap. Wij zijn dan ook uw expert in alle rioleringswerken in Vlaams-Brabant, Limburg en Antwerpen: ontstoppingen, scheiden van regen- en afvalwater, huisaansluitingen, grachtoverwelvingen en wachtbuizen. Onze gecombineerde expertise in zowel bestratings- als rioleringswerken stelt ons bovendien in staat om ook complete oplossingen te bieden.

Gescheiden rioleringsnetwerk

Het correct scheiden van regenwater (RWA) en afvalwater (DWA) is niet alleen goed voor het milieu; het vermindert ook de kans op overstromingen tijdens hevige regenbuien. Het hemelwater kan bovendien opnieuw gebruikt worden voor vb. uw wasmachine, om uw planten water te geven, auto te wassen of toilet door te spoelen. Wij staan klaar om uw bestaande riolering vakkundig te ontkoppelen, nieuwe systemen aan te leggen tot aan de rooilijn of huisaansluitputjes die door de gemeente worden voorzien.

Leveren en plaatsen van wachtbuizen

Leveren en plaatsen van wachtbuizen

Wachtbuizen zijn essentieel bij de voorbereiding van toekomstige infrastructuurwerken. Hierbij gaat het om pvc-buizen of rode, flexibele geribde buizen. Zoals de naam al doet vermoeden, zijn wachtbuizen buizen die klaar liggen om op een later tijdstip leidingen door te trekken. Zo hoeft er niet opnieuw gegraven te worden en verlopen latere werkzaamheden efficiënter en met minder overlast. Ze worden ook geplaatst wanneer u binnen een gasleiding of andere nutsvoorziening wenst te leggen. In dat geval heeft uw nutsmaatschappij wachtbuizen nodig om hun materiaal naar binnen te brengen. Wachtbuizen zijn dus een slimme investering voor de toekomst!

f11.jpg

Plaatsen en aansluiten van waterputten en septische putten

Waterputten zijn essentieel voor het opvangen en opslaan van regenwater, dat gebruikt kan worden voor diverse doeleinden zoals tuinbesproeiing, toiletspoeling en autowassen. BMV Wegenwerken staat in voor een professionele installatie, advies en begeleiding bij het kiezen van het juiste type en formaat waterput. Naast het plaatsen en aansluiten van waterputten, zijn we ook gespecialiseerd in septische putten om afvalwater op te vangen en te behandelen voordat het in het rioolstelsel wordt geloosd. Hierbij voldoen we uiteraard aan alle wettelijke en milieunormen.

Graafwerken regenput

Efficiënte waterafvoer onder wegen

Baangrachtoverwelvingen zijn een belangrijk onderdeel van weg- en rioleringswerken. Deze overwelvingen worden gebruikt om de baangrachten over te steken en zorgen voor een veilige en efficiënte afvoer van water onder de weg. BMV Wegenwerken bv is gespecialiseerd in het plaatsen van gemetste of gegoten kopmuren voor baangrachtoverwelvingen, evenals het inbuizen van de baangracht. De muren worden op maat gemaakt en zorgen voor stabiliteit en duurzaamheid van de overwelving.

Snelle service voor ontstoppingen

Zit u met een verstopping? Geen nood, ook voor ontstoppingen in Vlaams-Brabant of omstreken weten we wat ons te doen staat. Verstopte afvoerbuizen komen altijd ongelegen en kunnen leiden tot ongemak, overlast en zelfs waterschade. Daarom streven we ernaar om zo snel mogelijk bij u ter plaatse te zijn en het probleem vakkundig op te lossen.

BMV Wegenwerken

CONTACT

Rioleringswerken in Vlaams-Brabant, Limburg of Antwerpen gepland?
Bel ons gerust voor meer info of een offerte. Wij geven u graag referenties.

bottom of page