top of page

B.M.V. Wegenwerken bv: Aanleg opritten in Vlaams Brabant

Naast opritten verzorgen wij ook de aanleg van parkings in Vlaams Brabant

De invloed van een oprit op de uitstraling van uw woning, valt niet te onderschatten. Hetzelfde geldt trouwens voor het effect van een mooi aangelegde parking op uw bedrijfsgebouw. De aanleg van opritten én de aanleg van parkings die functioneel én aantrekkelijk ogen, is voer voor gespecialiseerde experts.

Opritten en parkings voor de toekomst

Bij B.M.V. Wegenwerken bv in Begijnendijk halen we alles uit de kast voor de aanleg van opritten en de aanleg van parkings in Vlaams Brabant en omstreken. Kwaliteitsmaterialen, een doordachte aanpak én een fikse dosis vakmanschap. Het resultaat: parkings en opritten die de tand des tijds moeiteloos weerstaan.

U wilt dan ook dat uw parking of oprit er niet alleen mooi uitziet, maar ook dat uw investering jarenlang rendeert. En dat wilt zeggen: geen verzakkingen doorheen de jaren en materialen die er mooi blijven uitzien.

Aanpak voor de aanleg van opritten en parkings

Eerst en vooral is het voor de aanleg van opritten en parkings belangrijk om te bekijken welke voertuigen uw oprit of parking zullen gebruiken. Indien uw parking intensief gebruikt wordt door vrachtwagens of ander zwaar materieel, vereist dat een andere aanpak dan wanneer u simpelweg een personenwagen wilt parkeren. 

Een grondige voorbereiding – met voorbereidende grondwerken – is essentieel om uw parking of oprit duurzaam aan te leggen. Gelukkig hebben onze experts alle knowhow in huis om uw project slim te realiseren. We zijn immers al sinds 1982 onophoudelijk bezig met de aanleg van opritten en parkings.

Een oprit of parking op maat

Natuurlijk begint alles bij uw voorkeuren. De gekozen materialen zijn dan ook afhankelijk van uw unieke karakter en stijl. Wij geven vrijblijvend professioneel advies, gestoeld op onze jarenlange ervaring. U selecteert de materialen waar u het meest van houdt. 

B.M.V. Wegenwerken is onder meer gespecialiseerd in parkings en opritten met klinkers, mozaïekkasseien en baankasseien – maar ook sierbestrating plaatsen we moeiteloos.

Interesse? Vraag nu uw gratis en vrijblijvende offerte aan!

bottom of page